biglogo archivum

A Budapest XVII. Kerületi Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat kezdeményezésére azzal a kéréssel fordulunk a civil szervezetekhez és önkormányzatokhoz, hogy ahol a járvány miatt  még vannak fel nem használt anyagi források és szabadon rendelkezhetnek vele, kérjük kapcsolódjon ahhoz polóniai gyűjtéshez, amelynek a bevétele szájmaszkok vásárlására lesz fordítva kórházak részére.

Az akcióban való részvételi szándékát jelezte már a II., IV. és XVIII. Kerületi önkormányzat, valamint a Polonia Nova Egyesület. Ha valaki segíteni szeretne a mindannyiunkat veszélyeztető járvánnyal való küzdelemben, kérem jelentkezzen Kis Patríciánál, az akció koordinátoránál a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. 

A befizetéseket a szájmaszkok gyártójának bankszámla számára közvetlenül is lehet intézni, a kórháztól pedig visszaigazolást lehet kapni a maszkok átadásáról. A maszkok átvevője a budapesti Honvéd Kórház és a Heim Pál Kórház.

 

Segítsünk mindannyiunk érdekében!   

                  

Kapcsolat

Országos Lengyel Önkormányzat
1102 Budapest, Állomás u. 10.
tel: 36-1/261-1798, 36-1/260-7298
fax: 36-1/909-28-56
e-mail: olko@polonia.hu 

OLÖ Intézmények
LMH  |  LNONI  |  LKIésM

Lengyel szószóló

Dr. Rónayné Słaba Ewa
Lengyel Nemzetiségi Szószólói Iroda
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.

 

Lap teteje