biglogo archivum

November 28-án 17.00-kor a Nagymező utca 15. alatt található Lengyel Intézetben megrendezik a budapesti Polóniai Egyetemista Klub alapítói találkozóját.

A rendezvény alatt beszámolót tart a varsói Polóniai Egyetemista Klub, olyan céllal is, hogy inspirálják a többi városban megtalálható klubokat. Lehetőség nyílik az ismerkedésre és az együttműködési lehetőségek kérdéseit taglaló egyeztetésre is a budapesti és a bécsi szervezettel. Megbeszéljük elképzeléseinket és jövőbeni terveinket. Különleges alkalom lesz a „Budapesti  Polóniai Egyetemista Klub” és a „Wspólnota Polska” Egyesület közti megállapodás aláírása.

Ezen kívül tájékoztatót tartunk a „Wspólnota Polska” Egyesület ösztöndíj lehetőségeiről és az Egyesület egyéb ifjúsági projektjéről is.

Az egyeztetésen részt vesz a „Wspólnota Polska” Egyesület országos vezetősége, a bécsi lengxelség képviselői és a varsói Polóniai Egyetemista Klub tagjai is.

A találkozóról a Lengyel Rádió, a TVP Polonia, a „Do rzeczy” folyóirat és a Polóniai Hírügynökség híres riporterei fognak tudósítani.

Szeretettel várjuk az érdeklődő ifjúságot, amely nyitott az aktivitásra és az együttműködésre, amely keresi a tevékenységi lehetőségeket és olyan új projekteket kíván végrehajtani, amelyek elősegítik a polóniai közösségeket.

 

Meghívó

                  

Kapcsolat

Országos Lengyel Önkormányzat
1102 Budapest, Állomás u. 10.
tel: 36-1/261-1798, 36-1/260-7298
fax: 36-1/909-28-56
e-mail: olko@polonia.hu 

OLÖ Intézmények
LMH  |  LNONI  |  LKIésM

Lengyel szószóló

Dr. Rónayné Słaba Ewa
Lengyel Nemzetiségi Szószólói Iroda
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.

 

Lap teteje