biglogo archivum

Ilyen még nem volt! (a Polonia Novában pedig már szinte mindent csináltunk…)

Interaktív fotó kiállítás magyar, montenegrói, rodoszi és olasz viszonylatban. Ezen kívül BatIPA sörkóstolás és quiz is lesz nyereményekkel; a quiz kérdései a kiállított munkák felfedezésével lesz kapcsolatos. Hozzátok el az okostelefonjaitokat 😊 .

Íme, amit a szerző (Michał Bata) mond az eseményről:

Ez a kétnyelvű interaktív kiállítás fokozatosan egyre közelebb hozza a VR világát. Nemcsak megtekinthetjük a képeket, hanem okostelefonjaink segítségével megismerkedhetünk a kiállítás interaktív tartalmával. Remélem, hogy a kiállítás megszabadít minket a COVID-19 járvány korlátozásainak kötöttségeitől, jóllehet a fényképek és beszámolók alapján virtuális látogatást tehetünk Magyarországon, Montenegróban, Rodoszon és Olaszországban. Záróakkordként a megszerzett interaktív ismereteinket kipróbálhatjuk egy kvízben, amely egy kellemes nyereményt tartogat. Az est csúcspontja a házi sör, vagyis az idei erjesztésű BatIPA premierje lesz. Minden érdeklődőt szeretettel várunk, ugyanakkor a résztvevők száma korlátozott.

Részvételi szándékukat kérjük jelezzék a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

                  

Kapcsolat

Országos Lengyel Önkormányzat
1102 Budapest, Állomás u. 10.
tel: 36-1/261-1798, 36-1/260-7298
fax: 36-1/909-28-56
e-mail: olko@polonia.hu 

OLÖ Intézmények
LMH  |  LNONI  |  LKIésM

Lengyel szószóló

Dr. Rónayné Słaba Ewa
Lengyel Nemzetiségi Szószólói Iroda
1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 1-3.

 

Lap teteje